Keramik-Keramik maskiner og ovne der virker

Kammerovne

Med kammerovne gås der et stort skridt op, geometrien medfører at en egentlig ramme er nødvendig for at give struktur til ovnen. Det fordyrer produktionen.

Her er det slut med sektionsopdelinger, man skal med de større ovne have plads for at lade et sådant bæst komme igennem porten.
Når det er sagt er det muligt at få ovnene bygget på mål så de passer døråbningerne.

Vi er leveringsdygtige i fem forskellige typer.

KITTEC CLASSIC

CLASSIC LINE

Er den billigste kammerovn vi sælger. Her får du en glimrende kammerovn der kan alt det en ovn skal.
De fås i udgaver med tresidet og femsidet opvarmning.

 

CLASSIC LINE CT

CT modellerne er magen til CLASSIC LINE bortset fra at varmelegemerne er sat på rør. De fås både med tre sidet og fem sidet opvarmning.

 

KITTEC X-LINE

X-LINE XT

Her er der ikke sparet, stel osv. er udført i rustfrit stål. Justerbart understel, ekstra udluftningsventil, R-SIC top og bundplader. Fem sidet opvarmning.

De adskiller sig grundlæggende kun på opsætningen af varmelegemerne. Hvor XT har sine varmetråde hængt op på keramiske rør mens XR ligesom CLASSIC LINE og topovnene har sine varmelegemer indlagt i riller fræset i isolerstenene.

BC6

BC6 ovnene er designet til at give så jævn en varmefordeling som mulig. Derfor har de 6 sidet opvarmning og meget mere isolering end alle andre ovne.
De er udført i stål der males i valgfri RAL farve.BC5 udtræksovn

BC5 ovnene er dybest set det samme princip som BC6, dog er der kun 5 siders opvarmning. Til gengæld er der udtræk så emner kan pakkes uden at man skal ind i ovnen.